Рф перекидає військових та техніку у напрямку українських сіл: що відбувається

0
Рф перекидає військових та техніку у напрямку українських сіл: що відбувається
У низці населених пунктів тимчасово окупованого Мелітопольського району помітно активізувалися російські окупанти. Військові РФ масово перебираються ближче до моря.

Про це пише УНІАН.

Так, за словами місцевих жителів, у Степанівку Першу, Миронівку і Чкалове заїхала велика партія російських солдатів. Також на дачах "Запоріжсталі" в Степанівці окупанти розмістили велику кількість військової техніки.

"Активну участь у розселенні "визволителів" беруть зрадники з-поміж співробітників місцевих сільрад, а також старости, які подають списки житла, що пустує. Селяни кажуть, що особливо облюбували російські фашисти будинки військовослужбовців ЗСУ - деколи вони живуть по 11 осіб в одній будівлі", - зазначає видання.

Крім того, підозріла активність також відзначається і в районі лиману – окупанти перевозять туди військову техніку і частини понтонних мостів. Також відзначається, що вони при цьому дуже поспішають.

"Загарбники буквально літають селами на фурах, часто забуваючи про існування гальм", - наголошується у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні