Стало відомо, що робив путін у день заколоту Пригожина

0
Стало відомо, що робив путін у день заколоту Пригожина
У день заколоту найманців терористичної групи "Вагнер" російський диктатор Володимир Путін спостерігав за фестивалем "Алые паруса" у Санкт-Петербурзі.

Про це інформує ТСН з посиланням на журналістів Михайла Зигаря та Юлію Таратуту.

Зигарь написав у колонці для The New York Times, що Путін ніколи не пропускає свято випускників у своєму рідному місті, і цей рік не став винятком, попри ситуацію з Євгеном Пригожиним. Як повідомляє Зигарь, 24 червня Путін спостерігав за фестивалем "Алые паруса" з борту яхти свого друга, бізнесмена Юрія Ковальчука.

Джерела журналіста кажуть, що це є найяскравішим свідченням того, що президент відірваний від реальності.

"Він, як і раніше, вважає, що в нього все під контролем і що заколот Пригожина ніяк не вплинув на політичну ситуацію. Але він помиляється. Багато хто з ким я розмовляв вважають, що путінська система правління просто не може тривати довго", — поділився Зигарь.

В свою чергу журналістка Таратута повідомила, посилаючись на знайомих із ситуацією співрозмовників, що на святі Путіну презентували нову яхту — замість конфіскованої в Італії. За словами джерел, подарунок готував особисто Ковальчук.

"Будували яхту чи три роки, чи цілих п'ять — тут версії розходяться. Достеменно відомо лише одне: дарування відбулося. Не завадили ні війна з Україною, ні заколот Пригожина, ні бомбардування Ростова з Воронежем", — каже Таратута.

24 червня російські опозиційні видання повідомляли, що спеціальний борт Путіна Іл-96 з бортовим номером RSD697 вилетів з московського "Внуково" у напрямку Санкт-Петербурга о 14:16 за київським часом — і через деякий час зник з радарів. Прес-секретар президента Дмитро Пєсков при цьому заперечував, що Путін вилетів до Петербурга. Він заявляв, що диктатор не планує бути на "Алых парусах".

У ніч на 25 червня два президентські літаки спеціального льотного загону "Росія" повернулися до Москви.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні