У селі через куріння трагічно загинув 41-річний чоловік

0
У селі через куріння трагічно загинув 41-річний чоловік
Вранці у суботу, 1 липня, у селі біля Бібрки на Львівщині виникла пожежа в двоповерховому будинку, унаслідок якої загинув 41-річний чоловік. За даними рятувальників, ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння.

Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

1 липня о 06:08 до них надійшло повідомлення про пожежу с. Лани, Львівського району в цегляному двоповерховому житловому будинку, розміром 12х8 м.

На момент прибуття рятувальників до місця події з’ясувалось, що з гаражу , який знаходиться в житловому будинку, вибивається дим і в приміщенні може знаходитись людина. О 06:43 пожежу локалізовано та о 06:50 ліквідовано.

На місці пожежі виявлено тіло 41-річного сина власниці будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 1,5 м2. Ймовірною причиною пожежі могло стати необережність під час куріння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні