«Дні путіна добігають кінця»: аналітик пояснив, що це означає

1
«Дні путіна добігають кінця»: аналітик пояснив, що це означає
Спроба військового заколоту глави ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, реакція президента РФ Володимира Путіна та втеча російських олігархів показали крихкість кремлівського режиму. Дні Путіна в якості російського лідера добігають кінця. Можливо дуже швидко.

Про це пише аналітик Гаррі Бродман, пише Обозреватель.

"Було б наївно виключати повторну перестановку керівництва в Москві, в результаті якої біля керма Кремля виявиться військовий чиновник. Але було б також помилкою відокремлювати від шляху наступності перспективи появи громадянського лідера, наділеного здібностями та повноваженнями щодо виправлення старезного стану російської економіки", - написав він.

За два десятиліття свого правління Путін постійно спустошував економічні перспективи країни, яка має один із найбільших у світі географічних ринків, що охоплює сім часових поясів та благословенний багатими природними ресурсами.

"Ми маємо бути готові мати справу з країною, яка може представляти серйозні багатовимірні системні ризики для всіх нас. Світові лідери просто не можуть дозволити собі бути пасивними у цьому питанні", - упевнений він.

За правління Путіна Росію викинули з G8, він поклав кінець демократії, що зароджується, у себе вдома, і він прищепив ще більшу крихкість і без того хитається економіці.

Відрізана від решти світу та позбавлена іноземних інвестицій, РФ не зможе мобілізувати ні гроші, ні досвід, які їй знадобляться для відновлення навіть після закінчення війни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, воно вже стільки років добігає. Краще вже зі своїм ''вангуванням'' не ганьбився б.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні