На фронті загинув 24-річний десантник, який передбачив свою смерть. ФОТО

0
На фронті загинув 24-річний десантник, який передбачив свою смерть. ФОТО
На Одещині попрощалися з 24-річним захисником Василем Григоренком, яких мужньо боронив Україну від окупантів. Похорон відбувся у селі Новопетрівка Роздільнянського району. Захисник служив у 79-й десантно-штурмовій бригаді.

Про це пише Обозреватель.

Василь був випускником Новопетрівського ліцею. Керівниця закладу, Катерина Лаптієнко, сповістила про загибель бійця та розмістила на своїй сторінці у Facebook прощальний допис. Жінка пригадала свою останню розмову з військовим, коли той приїхав на відпустку з фронту. Директорка ліцею розповіла про слова Василя, які він сказав їй тоді.

"Згадала останню зустріч, коли навідався під час відпустки після поранення. Довго розповідав про фронт, про своїх побратимів, дуже хвилювався, а в кінці його слова обпалили душу: "Я звідти не повернуся!". І мої заспокійливі: "Васька, усе буде добре. Будь вбережений Богом". Великі очі набралися сліз, махнув рукою і сказав: "Україну не віддамо!". Дякуємо за Україну, Василько! Ти Герой, а Герої не вмирають!" – написала Катерина Лаптієнко.

Бійця поховали в його рідному селі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні