ФСБ рф отримала завдання ліквідувати Пригожина, - Буданов

0
ФСБ рф отримала завдання ліквідувати Пригожина, - Буданов
За словами очільника ГУР, на вбивство власника ПВК "Вагнер" потрібен час, бо російській спецслужбі доведеться обрати підхід до операції.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майор Кирило Буданов в інтервʼю для The War Zone, передає Фокус.

Федеральна служба безпеки РФ отримала завдання ліквідувати ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина після невдалого заколота.
На питання журналістів, чи ліквідує Володимир Путін ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, Буданов заявив, що ФСБ отримала таке завдання.

"Ми знаємо, що ФСБ отримала завдання вбити його. Чи вдасться їм це зробити? Побачимо з часом. Так чи інакше, всі такі потенційні замахи не будуть швидкими. Їм знадобиться певний час, щоб виробити правильні підходи і дійти до стадії, коли вони будуть готові до масштабної операції", — заявив Буданов.

Проте він підкреслив, що ліквідація Пригожина — це велике відкрите питання, бо невідомо, чи зможуть в ФСБ наважитись на таку операцію та виконати задачу.

Також Буданов пояснив, що означає будівництво табору "вагнерівців" в Білорусі. За його словами, масового переїзду найманців у Білорусь не планується. Центр створюють з логістичних цілей. Там буде офіс та рекрутинговий центр для операцій ПВК "Вагнер" в Африці. Поступово в Африку передислокують більшість особового складу ПВК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні