Чи зможе рф знову напасти на Україну через 20 років

1
Чи зможе рф знову напасти на Україну через 20 років
Військовий експерт Олег Жданов оцінив, чи вийде у РФ за 20 років зібрати нову армію для повторної загарбницької війни проти України.

Про це пише УНІАН.

"У них плани дійсно такі є... Російська Федерація у минулому році внесла корективи в свою військову доктрину в плані розвитку збройних сил. Вони ухвалили рішення повністю перейти на дивізійно-полкову, організаційно-штатну структуру. Тобто їм треба переформатувати усі бригади, розгорнути декілька нових армій, кілька десятків нових дивізій... Чисельність вони вже збільшили до півтора мільйонів чоловік", - зазначив він.

За його словами, це була перспектива на найближчі 20 років:

"Але це було у минулому році... Сьогодні, по-моєму, навіть самий упоротий оптиміст повинен розуміти, що відродити російську армію до стану на 24 лютого 2022 року в реаліях сьогоднішнього дня неможливо. Це можна було б, якщо Росія, припустимо, завтра припинила вогонь і вивела свої війська на свою територію, закрилася б залізною завісою і почала клепати танки і кулемети. Тоді - так. Тоді у перспективі найближчих 50 років цілком можливо вони б вийшли на довоєнний рівень".

Жданов зазначив, що від російської армії зараз у технологічному плані "не залишилося нічого":

"Москву нічим захистити. Навіть танкового батальйону не знайшлося для того, щоб вивести і перекрити дорогу Пригожину. Танків Т-90 - що залишилося на фронті, те і є. Те, що ще підлягає ремонту, вони якось підтримують. Основний бойовий танк РФ сьогодні - Т-72. БТР-70 знімаються зі зберігання...".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Через 20 років росії вже не буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні