Яка рослина має багато «магічних» властивостей

0
Яка рослина має багато «магічних» властивостей
Однією з найбільш універсальних трав на Землі є розмарин, який можна використовувати в кулінарії для знищення шкідників на городі та навіть для магічних ритуалів.

Про це пише Апостроф.

Розмарин (Rosemarinus officinalis) езотерики пов'язують із Сонцем та стихією Вогонь. Магічні властивості розмарину різноманітні та сильні: очищення, всебічне зцілення, захист, кохання, допомога у боротьбі з безсонням, посилення пам'яті та ясності розуму.

Спалювання розмарину
Можна зібрати розмарин у саду, зв'язати його та запалити. Дим від тліючої рослини усуває негативні вібрації, що призводять до поганого здоров'я та хвороб.

Ванна з розмарином
Розмарин ідеально підходить для ритуальних ванн. Він очищує ауру, сприяє поповненню енергії та захищає від негативного енергетичного впливу.

Розмаринова олія
Властивості розмарину чудово використовуються при створенні свічок. Можна додати ефірну олію розмарину у віск або обклеїти свічки розмариновим листям. При застосуванні таких свічок він надає очищуючу, цілющу енергію.

Готування з розмарином
Розмарин зберігає свої чарівні властивості й у кулінарії. Прекрасно підходить для птиці, риби, тушкованого м'яса та в маринадах і соусах.

Чай з розмарином
Чай з розмарином наповнює бадьорістю та енергією. Має сильний аромат і тонкий смак. Розмарин ідеально підходить для лікувальних, любовних та очищувальних чаїв.

Благословення за допомогою розмарину
Декілька гілок розмарину опустіть у святу воду. Окропіть та благословіть свій дім, магічні атрибути та себе. Цей ритуал допоможе очиститись від негативних енергій.

Священний віник з розмарину
Розмарин чудово підходить для в'язання віників та метілок. З їхньою допомогою можна очистити свій будинок, вівтар, гараж та інші важливі місця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні