Найближче оточення путіна може завдати йому фатального удару

0
Найближче оточення путіна може завдати йому фатального удару
Євгеній Пригожин, який намагався вчинити в Росії "переворот", розхитав і без того нестабільну систему влади в Росії. І зараз можна чекати появу нових потужних гравців та нових спроб "взяти Москву".

Про це розповіла російська опозиційна журналістка та засновниця руху "Русь сидящая" Ольга Романова, пише 24 канал.

Вона припустила, що так може вчинити, наприклад, загін "Ахмат", адже чеченські бойовики чудово бачили, як вагнерівці пішли в наступ на Москву.

Слабкий Путін нікому не потрібен
Під час заколоту Пригожина всі побачили переляканого та жалюгідного Путіна. І зараз він продовжує демонструвати свої слабкі місця усьому світу – і не може зупинитись.

"І це бачать також люди, від яких залежить все в Росії. Це перша 1000 найвпливовіших російських сімей – така собі російська еліта. І серед них є людина, яка повалить Путіна. Це буде хтось з його найближчого кола", – наголосила вона.

По російському диктатору обов'язково завдадуть удару, тому що слабкий Путін нікому не потрібен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні