На Волині в маршрутці помер чоловік. ФОТО

0
На Волині в маршрутці помер чоловік. ФОТО
В автобусі, який курсує до Нововолинська раптово помер чоловік. За словами очевидців, коли йому стало погано, водій продовжував їхати і збирати людей на зупинках.

Про це пише БУГ.

Це трапилося у середу, 28-го червня під час поїздки в автобусі, що курсував від дачного масиву «Прикордонник» до Нововолинська.

Як повідомили очевидці, коли чоловіку стало зле, пасажири громадського транспорту відреагували миттєво, проте сам водій віднісся байдуже – продовжував їхати та збирати людей на зупинках.

Очевидці викликали швидку, що мала чекати на громадський транспорт біля зупинки в Нововолинську.

«Ми приїхали на місце призначення, проте швидка не дочекалась. Люди викликали медиків повторно, через 10 хвилин вона таки приїхала», – йдеться в дописі.

На зупинці медики констатували смерть чоловіка. Авторка допису звернулась до міського голови з питанням щодо справності транспортного засобу, у якому помер чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні