В Україні змінився курс долара: де вигідніше купити валюту

0
В Україні змінився курс долара: де вигідніше купити валюту
Курс готівкового долара у банках України знову зріс. У середу, 28 червня, вартість американської валюти в середньому становить 36,8/37,4 грн за долар (купівля/продаж). Тобто, порівняно зі значеннями вівторка, курс підвищився на п'ять копійок як у купівлі, так і у продажу. У цьому курс помітно відрізняється залежно від банку.

Про це пише Обозреватель.

Загалом за останній тиждень гривня ослабла на 2,5 копійки. Про це свідчать дані спеціалізованого порталу.

Найдешевше серед найбільших банків долари 28 червня продає ОТП Банк (37,15 грн). Найдорожче купити американську валюту пропонує "Креді Агріколь" (37,7 грн.).

Купує долари за найнижчою ціною також "ОТП" (36,15 грн.. А найвигідніше сьогодні продавати долари в Укрсиббанку (36,8 грн).

На чорному ринку долар у купівлі коштує до 37,25 грн., середній курс продажу становить 37,33 грн., що також на 5 копійок дорожче, ніж напередодні. Євро на валютному аукціоні 28 червня продають по 40,9 грн., а купують – по 41,10 грн. (євровалюта теж подорожчала).

Офіційний курс долара, за даними Нацбанку, залишається фіксованим на рівні 36,56 грн. Однак курс євро, який не заморожено, змінився: 28 червня він виріс ще на 10 коп., до 40,02 грн., і повернувся до рівня вище 40 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні