Ці знаки Зодіаку розлучаються частіше за інших

0
Ці знаки Зодіаку розлучаються частіше за інших
Стосунки та сім’я для певних знаків Зодіаку завжди стоять на першому місці, але далеко не всі наслідують їх приклад і намагаються зберегти шлюб. Є знаки, які з будь-якого приводу можуть грюкнути дверима і піти, навіть без будь-яких докорів совісті.

Про це пише УНІАН.

Стрілець
Люди, народжені під цим знаком дуже імпульсивні, можуть виявити агресію і з жару наговорити зайвого. А ось вибачитись у них духу не вистачає, та й Стрільці дуже горді. У пориві агресії вони можуть часто заявляти про бажання розлучитися, хоча з часом можуть шкодувати про своє необдумане рішення.

Риби
Представники цього знаку Зодіаку самі не ризикнуть подати на розлучення, але вони можуть спровокувати свого партнера. Астрологи кажуть, що за бажанням, здавалося б, спокійні Риби здатні перетворити ваше життя на тортури. І часто їхні партнери не витримують такого тиску.

Рак
Попри те, що Раки вважаються хорошими сім’янинами, тому що цінують домашній затишок, увагу та турботу, найменший "холодок" з боку партнера може серйозно змінити їхню поведінку. Справа в тому, що вони завжди хочуть бути на першому місці у стосунках, а бажання партнера побути наодинці може розцінюватися Раками як особиста образа. З ними досить складно одружитися, бо мало хто хоче присвячувати лише їм свій час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні