Чому вагнерівці не дійшли до москви

0
Чому вагнерівці не дійшли до москви
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов висловив думку, чому Євген Пригожин зі своїми найманцями ЧВК "Вагнер" не дійшов до Москви.

Про це пише УНІАН.

"Зупинилися, те що не дійшли 200 км., на це є певні причини чому саме так сталося. Майте на увазі, що Росія має ядерну зброю, цей аргумент вона постійно використовує, як засіб шантажу. Ми не знаємо, поки що, які перемовини проходили і хто давав вказівку. Я точно можу сказати, що це не рішення Пригожина, зупинити, скажімо так, цей похід на Москву. Це рішення зовсім інших людей, з ким вони консультувалися, як це все відбувалося. Я думаю, ми згодом дізнаємося і зрозуміємо, як це все відбувається", - сказав він в ефірі інформаційного телемарафону.

Секретар РНБО зазначив, що Путін вже не довіряє навіть членам свого Радбезу і значно посилив свою охорону. "Звертаю увагу, що Путіна почали охороняти. Його і раніше охороняли, але звертайте увагу, що навіть в присутності членів Радбезу, в кімнаті перебувають охоронці, чого раніше не було ніколи. І кількість їх збільшилась в геометричній прогресії", - підкреслив Данілов.

Він додав, що раніше Путін вважав себе "царем російським", але Пригожин "у нього ту корону зірвав в п’ятницю ввечері, а в суботу ще й додав". Тож тепер всі побачили, що "ніякого короля на сьогоднішній день на Росії не існує", а є "дядька", який вважає "що він є керманичем Росії".

Також секретар РНБО вважає інформацію про те, що нібито в Білорусі будують табори для ПВК "Вагнер", російським ІПСО. "Лукашенко це дуже досвідчений політик. Він з 1994 року знаходиться при владі і через короткий поміжок часу буде 30 років, як він керує Білоруссю. Він ніколи не дозволить, нікому, будувати ніяких таборів на своїй території. Це росіяни розповсюджують для того, щоб робити ІПСО, які б мали повпливати на нашу країну, на Польщу, на Литву, які мають кордони з Білоруссю. Це звичайна спецоперація. Я не думаю, що Лукашенко дозволить робити, як Путін, окрему якусь армію на своїй території, яка не буде в нього під контролем. Це занадто хитра людина для того, щоб дозволяти це", - констатував Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні