Що змусить путіна підірвати ЗАЕС

0
Що змусить путіна підірвати ЗАЕС
Російський диктатор Володимир Путін може віддати наказ підірвати окуповану Запорізьку АЕС у разі прориву українськими військовими лінії оборони у напрямку Енергодара.

Таку думку висловив військовий аналітик Іван Ступак в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” на каналі Ми-Україна.

“У росії з часів Радянського Союзу є тактика – якщо щось можна підірвати, зруйнувати, знищити і це щось підірване, знищене, зупинить наступ іншої сторони, в даному випадку України, то це треба робити. Якщо це загальмує, зупинить – то треба робити. Каховська дамба, мости всі… Антонівський міст було зірвано. Тобто ми повинні розуміти, що коли вони будуть відступати, всі мости, всі переправи будуть знищені, заміновані. Об’єкти промисловості будуть знищені. Тут, у конкретному випадку, я не знайомий з даними розвідки, але мені здається у них мета – відкину Україну у кам’яний вік, щоб не було індустріальних об’єктів, деіндустріалізацію зробити. Ах, вам не подобається Радянський Союз, то все, що було побудовано за Радянського Союзу – мінус. У вас не буде великого енергетичного об’єкту, у вас буде дисбаланс в енергетичній системі, у вас підуть роки на відновленні і так далі”, – зазначив Ступак.

При цьому він вказав, що може змусити Путіна влаштувати теракт на ЗАЕС.

“Швидше за все стрімкий рух українських військових. Наприклад, з’являється повідомлення, що прорвали оборону в напрямку Енергодара і швидко рухаються наші військові. Можливо це буде таким тригером підірвати, можливо”, – висловив свою думку військовий аналітик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні