У Рівненській області на блокпосту затримали чоловіка: що сталося

0
У Рівненській області на блокпосту затримали чоловіка: що сталося
Працівники сектору реагування патрульної поліції ВП № 1 (смт Володимирець) Вараського РВП під час несення служби на блокпосту зупинили автомобіль «BMW».

Про це пишуть Рівненські Новини.

Під час перевірки документів пасажир легковика помітно нервував. За результатами огляду транспортного засобу в багажнику поліцейські виявили мішок із рослинами маку. Як повідомив 24-річний житель селища Володимирець, мак він нарвав у полі, а для яких потреб — не пояснив.

Натомість 34-річний його односелець, кермувальник «BMW», запевняв, що підвозив попутника, вміст багажу якого йому був невідомий.

Тож, усе залагодити за винагороду на місці запропонував поліцейським 24-річний молодик. Кримінальна відповідальність за такі неправомірні дії його не зупинила і він поклав у службове авто 1000 гривень хабаря.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала вчинені кримінальні правопорушення, вилучила мішок із рослинами маку та грошові кошти.

За фактами надання неправомірної вигоди службовій особі та незаконного зберігання і перевезення наркотичних засобів відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369, частиною 1 статті 309 КК України.

Вилучені зразки рослин відправлені для дослідження, за результатами якого прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні