З Білорусі до рф полетіли п'ять російських військово-транспортних літаків

0
З Білорусі до рф полетіли п'ять російських військово-транспортних літаків
З аеродрому «Мачулищи», що в Білорусі, у проміжку з 18:25 до 19:10 відлетіли назад (на аеродром вильоту) п'ять військово-транспортних літаків Іл-76 ВКС РФ.

Про це повідомляє Беларускі Гаюн.

Ці ж літаки 24 чернвя ввечері прилетіли до Білорусі із Пскова.

За їхніми даними, літаки відлетіли порожніми. Зазначимо, що до Білорусі вони теж прилетіли порожніми.

Таким чином, літаки просто добу пробули у Мачулищах та полетіли назад. Не можна виключати, що метою прильоту було перекидання військового контингенту з Білорусі до РФ для придушення «заколоту Пригожина». На це вказує той факт, що літаки на добу просто перебували в Білорусі без ознак будь-якої активності.

«Своєю чергою, це може свідчити, що результат «маршу справедливості» був аж ніяк не очевидним, оскільки довелося відправляти до Білорусі транспортні Іли за підкріпленням. Як і не було впевненості в підсумках переговорів, раз літаки простояли в Мачулищах ще цілий день після закінчення «заколоту», — йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні