Чи можливе перекидання військ рф з України у зв'язку з військовим заколотом

0
Чи можливе перекидання військ рф з України у зв'язку з військовим заколотом
Російське командування навряд чи почне перекидання військ на територію РФ. Тому що деякі підрозділи та Росгвардія симпатизують засновнику ПВК "Вагнера" Євгену Пригожину та можуть перейти на його бік.

Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна Вікно можливостей для ЗСУ. Чи доведе бунт Пригожина до громадянської війни в РФ.

Експерт Олексій Гетьман розраховує на те, що хаос у Росії відчинить вікно можливостей для українських військ. І, можливо, коли російські військові розберуться, що відбувається, частина просто розгорнеться і піде з лінії фронту. Наприклад, щоб підтримати Пригожина.

"Щось дуже схоже було під час Першої світової війни. Була лютнева революція, потім Жовтневий переворот і російські війська просто пішли з фронту і почалася громадянська війна. Для нас це можливість із мінімальними втратами або без втрат звільнити свої території до кордонів 1991 року" , - розповів він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні