У розвідці повідомили, що з москви вилетів літак путіна

1
У розвідці повідомили, що з москви вилетів літак путіна
Станом на 24 червня Москва готується до облоги, в місті введено режим контртерористичної операції, туди стягується бронетехніка.

Про це йдеться в повідомленні ГУР.

За словами розвідників, після демаршу Прігожина і початку руху ПВК «Вагнер» в бік столиці країни-окупанта, в низці регіонів росії оголошено режим контртерористичної операції (КТО). У зв’язку з цим російські силовики отримали дозвіл на прослуховування будь-яких розмов, силовий доступ в приватні приміщення, відключення всіх видів зв’язку.

Наразі Москва практично ізольована силами поліцейських та військових підрозділів. На кожному перехресті та на виїздах з міста перебувають посилені патрулі. Містом рухається велика кількість автобусів без номерів та розпізнавальних знаків з озброєними людьми всередині. Зупинено рух міжрегіонального пасажирського транспорту.



Призупинено вантажні та поштові перевезення. Проводиться масовий догляд автотранспорту з акцентом на великі закриті фургони. На всіх з’їздах з траси виставлено озброєні блок-пости. В Москву стягують всю військову техніку, яка досі залишалась в резерві та прикордонних регіонах.

Представники української розвідки у коментарі УП додали, що російський диктатор Владімір Путін екстрено виїхав з Москви у свою резиденцію на Валдай. Також до українських спецслужб надходить інформація про панічні настрої у Москві та підготовку до мінування мостів у столиці Росії.



Російське видання Медуза пише, що в адміністрації президента побоюються, що вже за кілька годин «вагнерівці» можуть опинитися недалеко від Москви, і біля столиці почнуться бої. За словами джерел, ще в п'ятницю в АП не відкидали, що «Прігожин блефує» і намагається щось для себе виторгувати. Близьке до уряду РФ джерело, а також співрозмовник, близький до Кремля, кажуть, що Прігожин «почав метушитися» приблизно два тижні тому, після того, як Путін заявив, що для продовження бойових дій в Україні ПВК зобов'язані укласти офіційний контракт із міноборони РФ.Одне з джерел, близьких до адміністрації президента, визнає, що в Кремлі проблему теж недооцінили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знову обісралося хуйло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні