Пригожин заявив, що взяв під контроль військові об'єкти у ростові. ВІДЕО

0
Пригожин заявив, що взяв під контроль військові об'єкти у ростові. ВІДЕО
Очільник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що у Ростові взяв під контроль військові об'єкти разом з аеродромом.

Про це він сказав у відеозверненні, пише Главком.

«Ми знаходимося в штабі. Під контролем військові об’єкти Ростова, в тому числі аеродром. Проблем ніяких немає», – заявив він.



На іншому відео Пригожин сидить поряд з Юнус-Беком Євкуровим – заступником міністра оборони Російської Федерації та екс-головою Інгушетії. А також із заступником начальника Генштабу РФ Олексієвим. Офіцери намагаються сперечатися з ним, кажуть, що через його дії буде свято у Києві, на що Пригожин відповідає, що він прийшов, щоб припинилася ганьба країни, а «свято у Києві, коли ви кидаєте Червоні Лимани та Ізюми».

«Ще раз, ми сюди приїхали, ми хочемо отримати начальника Генштабу та Шойгу. Поки що їх не буде – ми знаходимося тут, блокуємо місто Ростов і йдемо на Москву», – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні