У Волинській області поліція затримала чоловіка з боєприпасами. ФОТО

0
У Волинській області поліція затримала чоловіка з боєприпасами. ФОТО
Вчора, 23 червня, в рамках реалізації оперативної інформації, на стаціонарному посту поліції поблизу села Оконськ, правоохоронці зупинили автомобіль Renault Trafik. За кермом транспортного засобу перебував 50-річний житель Ковеля. Чоловік періодично здійснює перевезення вантажів на схід країни.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Під час огляду автомобіля поліцейські виявили у багажному відділенні 7 артилерійських снарядів, калібру 30 мм.

На місце прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, небезпечні предмети вилучили. Їх направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Зауважимо, що санкція ч. 1 ст. 263 ККУ передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Поліція Волині вкотре наголошує – незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, тягне за собою кримінальну відповідальність. Однак, якщо особа добровільно видасть органам влади незаконні зброю та боєприпаси, вона звільняється від такої відповідальності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні