Чоловік кинув гранату з балкона, щоб розігнати дітей

0
Чоловік кинув гранату з балкона, щоб розігнати дітей
В Одесі чоловік жбурнув піротехнічну гранату з балкону у двір біля багатоповерхівки, бо йому заважали «галасливі» діти, які бавилися.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції в Одеській області, подія сталася на вулиці Картамишевській. Зокрема, мешканка багатоквартирного будинку заявила в поліцію, що її сусід із балкону власної оселі кинув у двір, де гралися діти, гранату.

«На місце події оперативно прибули правоохоронці, які виявили у дворі залишки страйкбольної гранати. Діти не постраждали, оскільки перебували на безпечній відстані. Надалі поліцейські виявили за місцем мешкання чоловіка ще одну подібну гранату», - розповіли в управлінні.

За даними правоохоронців, 47-річний чоловік перебував у нетверезому стані. Поліцейським він пояснив, що придбав дві гранати через інтернет, а одну жбурнув у двір, щоб розігнати дітей, які заважали йому відпочивати.

За фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Наразі проводять слідчі дії. Чоловіку загрожує до 5 років обмеження волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні