Стало відомо, через які продукти можна постаріти

0
Стало відомо, через які продукти можна постаріти
Сиве волосся, яке може з'являтися як в 25, так і в 50 років, мало кому подобається. Багато чоловіків і жінок сильно переймаються через те, що їхнє волосся втрачає колір і стає "сріблястим".

Про це пише УНІАН.

Виявляється, сивину і старіння всього організму провокують певні продукти. Якщо ви виключите їх зі свого раціону, то зможете зберегти молодість і врятувати волосся від втрати кольору.

Експерти вважають, що на появу сивини впливають продукти, які стимулюють окислювальний процес в організмі. Щоб зберегти красу волосся, вам потрібно відмовитися від:

солодкого,
жирного,
смаженого.

Саме такі продукти негативно впливають на фолікули волосся. Вони, як вважають експерти, заважають проникненню меланіну. Через це волосся не отримує природне джерело кольору, а тому стає сивим і безбарвним.

Крім цього, солодощі, жирні страви і смажені продукти негативно впливають на весь організм. Вони провокують старіння і псують шкіру. До того ж, вони нерідко провокують набір ваги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні