Нічна атака росіян: в Повітряних силах ЗСУ назвали головну ціль удару

0
Нічна атака росіян: в Повітряних силах ЗСУ назвали головну ціль удару
Уночі 23 червня 2023 армія Російської Федерації завдала ударів по Україні з літаків стратегічної авіації. Атаку було спрямовано на військовий аеродром у Хмельницькій області. Знищено 13 крилатих ракет.

Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

Зазначається, що росіяни здійснювали пуски близько опівночі з Каспійського моря із чотирьох бомбардувальників Ту-95мс.

"Усі 13 крилатих ракет Х-101/Х-555 було знищено протиповітряною обороною. Більшість - на Хмельниччині", - йдеться у повідомленні.

Крім того, сили ППО знищили розвідувальний БпЛА не встановленого типу.

Повітряна тривога вночі 23 червня
Близько 02:30 в Україні в черговий раз вночі оголосили повітряну тривогу. Тоді "почервоніла" вся Україна. Повідомлялося про запуски ракет. Зокрема, про рух цілей на захід України.

У Мережі повідомили про вибухи в Хмельницькій області. Інформацію також підтвердили в ОВА. Згодом стало відомо, що в області спрацювали сили ППО.

Під ранок 23 червня в Одеській та Житомирській областях зафіксовано рух БпЛА невстановленого типу. Саме у цих двох областях була оголошена повітряна тривога.

Крім того, у Запоріжжі прозвучало кілька вибухів. За попередньо інформацією, відбувався обстріл з С-300 з окупованої території області. "Тривогу" в регіоні було оголошено о 23:42 22 червня. Вона тривала до 03:41.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні