У відділку поліції застрелився старший сержант

0
У відділку поліції застрелився старший сержант
В Одесі поліцейській на службі пустив собі в голову кулю.

Як підтвердили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції Одеської області, це сталося вчора, 21 червня.

Зокрема, в одному з підрозділів регіонального поліцейського главку, розташованому на вулиці Інглезі, вистрілив собі в голову з табельної зброї 42-річний старший сержант, який на той час перебував на службі. За попередніми даними, це сталося у підсобному приміщенні.

"Наразі проводиться відповідне службове розслідування, встановлюються причини, з яких чоловік це зробив. Усі матеріали за результатами службового розслідування буде передано до Державного бюро розслідувань", - заявили у прес-службі управління.

Як уточнили УНІАН у правоохоронних органах, наразі чоловік перебуває у лікарні у тяжкому стані. Співробітники ДБР проводять розслідування за фактом спроби самогубства (провадження відкрито за ч. 1. ст. 115 ККУ).

"Потерпілий зачинився у службовому приміщенні та пустив кулю собі в скроню. Також наразі перевіряється версія - доведення до самогубства", - розповіло джерело.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні