У сільському магазині чоловік підірвав гранату: є постраждалі. ФОТО

0
У сільському магазині чоловік підірвав гранату: є постраждалі. ФОТО
На Житомирщині 20 червня п’яний чоловік підірвав гранату у магазині, внаслідок чого постраждав сам і серйозні поранення отримала продавчиня.

Про це начальник поліції в Житомирській області Олег Трачук повідомив на брифінгу, пише Вголос.

За його словами, у селі Закутинці Бердичівського району 58-річний чоловік зайшов до місцевої крамниці й вимагав у 27-річної продавчині дати в борг сигарети та алкоголь.

Працівниця магазину відмовила клієнту. Тоді чоловік вийшов із приміщення, а потім повернувся вже з гранатою. В якийсь момент пролунав вибух.

Внаслідок вибуху самому чоловікові відірвало кисть, також є інші поранення.

Продавчиня, яка має троє малолітніх дітей, перебуває в критичному стані. Вона втратила багато крові, має осколкові поранення.

Медики вже прооперували жінку і є надія, що вона житиме.

Його затримано і попередньо дії зловмисника кваліфікують як замах на вбивство. За це чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні