Найгірші пари за знаком Зодіаку

0
Найгірші пари за знаком Зодіаку
Астрологи, які розповіли, кому пощастить у червні, пояснили, яким зі знаків Зодіаку слід уникати один одного і навіть не намагатися налагодити стосунки.

Про це пише Апостроф.

Овен і Телець
Обидва знаки надзвичайно вольові та вперті, тому навіть незначна проблема може спричинити серйозні розбіжності між ними. У разі розставання, Тільці вимагають пояснень, Овни, своєю чергою, вважають за краще тихо піти та забутись.

Телець та Стрілець
Стрільці постійно шукають пригоди та люблять розважатися, а Тільці віддають перевагу тихому домашньому затишку. Найчастіше Тільці не можуть витримати хвилю енергії Стрільців, які все сприймають легковажно і не намагаються зберегти свої стосунки з іншими людьми.

Близнюки та Козеріг
Близнюки люблять веселість і непостійність, а Козероги воліють все планувати й суворо дотримуватися правил. Ці якості дуже нервують Близнюків і змушують їх припинити стосунки.

Рак та Водолій
Якщо Раки найчастіше домосіди, то Водолії люблять свободу та виходи "у світ". Також, Раки дуже чутливі до критики, в той час, як Водолії мають схильність прямо говорити про помилки та похибки партнера.

Лев та Скорпіон
Леви люблять компліменти та похвалу, а Скорпіони не мають надмірної емпатії й схильності до компліментарної риторики.

Діва та Стрілець
Обидва знаки не схильні до серйозних стосунків. Стрільці занадто вітряні та не думають, що їхні вчинки можуть кривдити почуття інших. Своєю чергою, Діви не прагнуть будь-що чіплятися за відносини.

Терези та Діва
Діви мають схильність критикувати та говорити зауваження прямо, що змушує Терези сумніватися в собі. Також, Діви завжди відстоюють свою правоту, а Терези не можуть виносити суперечки та чвари.

Скорпіон та Овен
Обидва ці знаки сильні, вольові та вперті, хочуть мати абсолютний контроль і бути першими. Це ставить такий вибухонебезпечний союз під загрозу з перших зустрічей.

Риби та Діва
Діви дуже практичні та організовані, а Риби – мрійливі та вразливі. Ці знаки є повними протилежностями та не зможуть побудувати міцний союз.

Водолій та Телець
Телець завжди упирається і стоїть на своєму, що може відштовхнути Водолія. Водолії не розуміють Тельців, які зациклені на матеріальному та фінансовому добробуті.

Близнюки та Рак
Близнюки люблять вільне спілкування та відпочинок, а Раки люблять домашній комфорт. Але, за умови обопільної терплячості та поблажливості, цей союз може мати шанс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні