П'яний солдат ЗСУ застрелив місцеву мешканку через собаку

0
П'яний солдат ЗСУ застрелив місцеву мешканку через собаку
На Донеччині арештували десантника ЗСУ, котрий через собаку застрелив місцеву мешканку. 

Про це повідомляє 368.media  дізналася з кримінального провадження за п. 7 ч. 2 ст. 115 КК.

Уродженець Кобеляцького району Полтавської області за мобілізацію був призваний на посаду стрільця аеромобільного батальйону. У червні цього року він перебував у смт Билбасівка Краматорського району.  на вулиці він зустрівся з малознайомою жінкою яка була з ротвейлером.  Під час спілкування між ними виник словесний конфлікт, а собака вкусила солдата за зап’ястя правої руки. Обурений солдат пішов за місцем тимчасової дислокації його підрозділу. Там він взяв АК-74, щоб застрелити цю собаку.

Вже п’яним, десантник повернувся на вулицю, але жінку із собакою не знайшов. Він почав прогулюватися від одного будинку до іншого. Далі він почув лаяння собаки. Думаючи, що це той самий ротвейлер, він зробив три постріли у напрямку подвір’я будинку, звідки лунав шум.

На звуки пострілів вибігла незнайома жінка, яка стала вимагати від нього зупинити стрільбу. Солдат вирішив її застрелити.  Вбивця, без будь-яких вагань, здійснив три постріли у громадянку, яка в цей час намагалась забігти в будинок. Кулі влучили її в область грудної клітини, шиї та передпліччя. Вона померла на місці.

Слов’янський міськрайонний суд арештував підозрюваного на два місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні