На блокпосту у Рівненській області затримали чоловіка: що сталося

0
На блокпосту у Рівненській області затримали чоловіка: що сталося
Днями на блокпосту у Рівненській області поблизу Корця, патрульні для перевірки документів зупинили автомобіль Volkswagen.

Про це повідомили у патрульній поліції Рівненської області.

Під час спілкування із водієм інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували останньому пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер, на що він погодився.
Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 1,74 проміле алкоголю в крові водія.

Під час складання адміністративних матеріалів водій робив неодноразові спроби домовитися з патрульними та пропонував неправомірну вигоду. На зауваження інспекторів не реагував та поклав кошти у кишеню інспектора, як пізніше було встановлено — у сумі однієї тисячі гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На громадянина склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Від керування його відсторонили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні