Путін шукає способи вивести війська рф з України: що це означає

0
Путін шукає способи вивести війська рф з України: що це означає
Те, що російський диктатор Володимир Путін почав частіше говорити про війну в Україні, може вказувати, що він хоче її закінчити.

Таку думку висловив політичний експерт та керівник Центру громадської аналітики "Вежа" Валерій Клочок, пише 24 канал.

"Путін справді покладався на те, що створена ним пропагандистська машина довитягне цей неприємний кейс для нього. До певної міри ця його стратегія його виправдовувала, адже вона давала можливість для маневру, підготовки "позицій". Він з ними йшов до широкого загалу", – зазначив експерт.

Втім, чим далі, тим менше у Путіна залишається аргументів для населення Росії, чому потрібно продовжувати війну, вважає Клочок.

"Ті, хто хоч трохи до Путіна схильний, очікують меседжів нього, мовляв, усе добре. Він їм це розповів і це працює. Але для мене це є показником, що для Путіна закінчуються аргументи та інструменти, за допомогою яких він може продовжувати військове протистояння з Україною", – наголосив Клочок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні