У центрі міста жінка накинулися на вуличних музикантів через українські пісні. ВІДЕО

0
У центрі міста жінка накинулися на вуличних музикантів через українські пісні. ВІДЕО
Нещодавно в Одесі спалахнув скандал через незаконну мобілізацію музикантів прямо з вокзалу, а тепер в центрі міста двоє нетверезих жінок накинулися на вуличних співаків через українську мову.

Відео опублікували у мережі, пише Апостроф.

Зазначається, що конфлікт стався пізно увечері на вулиці Дерибасівській, де до вуличних музикантів, які виконували пісні українською мовою, причепилися дві п'яні громадянки.

Перехожі, що втрутилися у сутичку, спершу думали, що жінкам не сподобався репертуар, чи вони взагалі вважають, що музика "не на часі", проте під час діалогу стало відомо, що їм не подобається, що музиканти співають українською. Буцім-то, співати і спілкуватися нею можуть лише "приїжджі".

На ролику видно, що одна з жінок у стані алкогольного сп'яніння. Вона й сама це не заперечує. Героїня відео кидалася з кулаками, матюкалася та показувала середній палець. Крім того, викрикувала, що музиканти "понаєхалі".

"Боже, як же соромно за цю ******. Особливо, зараз, коли в місті дійсно багато не одеситів – вимушено, трагічно, але тут. Хто втік із захопленого будинку або з будинку, який постійно бомблять. Огидно", – прокоментувала інцидент Юлія Городецька, авторка ролика.

Варто зазначити, що до інциденту навколо вуличних музикантів кружляла поліція, яка навіть перевіряла документи у хлопців. Проте під час словесної перепалки правоохоронці дивним чином зникли.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні