Пропагандист рф в істериці накинувся на путіна: що сталося

0
Пропагандист рф в істериці накинувся на путіна: що сталося
Колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) закотив чергову істерику з приводу невдач російської окупаційної армії на фронті й накинувся зі звинуваченнями особисто на господаря Кремля Володимира Путіна.

Про це пише Главред.

У своєму черговому відеозверненні терорист заявив, що Путін "танк бачив лише на параді", "поводиться, як дитина" і не володіє адекватною оцінкою ситуації на фронті. Гіркін впевнений, що країна-агресор і окупант програє війну.

"Наш Верховний НеКомандувач не збирається перемагати в цій війні від слова зовсім. Таким підходом керівництва країни до війни, які б перемоги не здобула наша армія, ми цю війну програємо. Просто програємо. Противник рік тому не атакував ніде, ініціатива повністю належала російським збройним силам. А що ми маємо зараз, у червні 2023 року? Херсон залишений, Ізюм залишений, Куп'янськ залишений..." - заявив терорист.

Гіркін додав, що Путін в інформаційному плані повністю "керований", оскільки бачить лише ту інформацію, яку йому показують підлеглі.

"Як президент озвучує цифри в 140-180 знищених танків? Йому приносять дані, а він не розуміє, що говорить? Скажіть, а з чого б він повинен розуміти? Він цілком може вірити, якби йому підсунули 1800 танків – він би і це міг озвучити. Він ніколи не бачив танка, крім параду. Що у нього там з головою? Він, дійсно, поводиться, може, не як старий, а як дитина. Абсолютно не професійні кадри у вищій владі РФ. Шансів на перемогу у нас немає жодних!" - заявив терорист, коментуючи заяви Путіна на економічному форумі в Санкт-Петербурзі.

Гіркін також заявив, що Путін даремно сподівається на мирні переговори з Україною.

"Він (Путін, - ред.) впевнений, що ворог сяде за стіл переговорів і прийме наші умови. А ворог не сяде і не прийме! З таким підходом керівництва до цієї війни... ми цю війну програємо, просто програємо. Хтось думає, будемо клацати F-16 як горішки? Ні, не будемо! Противник за рахунок цих літаків зможе створювати на обраних напрямках перевагу в повітрі... наші вертольоти будуть збиватися, не долітаючи до поля бою", - нив Стрєлков.

Терорист упевнений, що ця ситуація обернеться для Росії не лише поразкою, але і періодом внутрішньої нестабільності. Що призведе до "непередбачуваних наслідків".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні