У реабілітаційному центрі на заході України незаконно утримували людей. ФОТО

0
У реабілітаційному центрі на заході України незаконно утримували людей. ФОТО
На Тернопільщині в ході заходів по боротьбі з торгівлею людьми виявили факти використання примусової праці та незаконного утримування людей.

Про це повідомили на сторінці управління інспекційної діяльності у Тернопільській області.

"Фахівці Управління інспекційної діяльності у Тернопільській області Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці у результаті посиленої превентивної роботи, спільно з відділом міграційної поліції ГУ Нацполіції, виявили незаконну діяльність так званого "реабілітаційного центру", – йдеться в повідомленні.



За попередньою інформацією, у центрі незаконно утримували та використовували примусову працю понад 10 осіб. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення про підозри організаторам у вчиненні кримінальних правопорушень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні