Побутова техніка Miele, Liebherr та Smeg в магазині Skarby*

0
6
Побутова техніка Miele, Liebherr та Smeg в магазині Skarby*
Преміальна побутова техніка відомих світових брендів Miele, Liebherr та Smeg - це як Maserati серед авто, означає якісно, статусно та потужно. В інтернет магазині Skarby ви зможете знайти техніку цих компаній за доступною ціною.

Магазин пропонує неймовірний асортимент товарів: Комплекти для кухні, комплекти по догляду за білизною, морозильні камери, холодильники, пральні машини, сушильні машини, посудомийні машини, кавомашини, духові шафи, пароварки, кухонні витяжки, пилососи, микрохвильові печі, пароварки, винні шафи та багато чого іншого.

Холодильники Liebherr розроблені для всієї родини, вони дбайливо зберігають свіжість та якість продуктів.

Німецький бренд Liebherr – це німецька компанія, що спеціалізується на виробництві холодильників. Передові технології, благородні матеріали та дизайн – три кити, на яких тримаються їхні пристрої. Кожен холодильник Liebherr відрізняється місткістю та економічною безшумною роботою. Розташування полиць та відділень холодильної камери дозволяє зберігати окремі продукти, готові страви у каструлях чи тарілках, зберігати свіжість домашніх заготовок, охолоджувати спиртне та напої. Крім того, автоматичний довід дверей спрощує використання для дітей та дорослих.





Пральні машини Miele – висококласна техніка, яка прослужить довгі роки та допоможе заощадити час та кошти. Незалежно від типу пральних машин кожен знайде для себе в магазині Skarby оптимальний варіант побутової техніки для дому.



Серед різноманітності вибору, виділяється продукція цього німецького бренду. Компанія виготовляє побутові прилади високої якості, які можна придбати за прийнятною ціною.

Магазин Skarby пропонує власний сервісний центр, гарантійне та післягарантійне обслуговування. Компанія надає гарантію на побутову техніку від 6 до 12 місяців.

У разі виходу з ладу або дефекту техніки, клієнти компанії можуть скористатися послугами сервісного обслуговування і ремонту.

Є можливість замовити доставку до дверей (дешевше та надійніше, ніж у інших перевізників).
Для постійних клієнтів діють хороші знижки.

Магазин фізично розташований у Волинській області: м. Нововолинськ , с Шахтарське вул Шахтарська 14.

Також можна звернутись за номерами телефонів:

097 500 16 99

096 500 16 99

095 500 16 99





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні