Який страшний наказ отримали війська рф у разі відступу з українських територій

2
Який страшний наказ отримали війська рф у разі відступу з українських територій
Командири підрозділів військ РФ біля Сватового, Кремінної, Рубіжного, Щастя отримали наказ руйнувати усю цивільну інфраструктуру у разі відступу.

Про це в ефірі Еспресо розповів військовий експерт Олександр Коваленко, пише Еспресо.

"Є дуже цікаве явище. Минулого тижня командири підрозділів російських військ біля Сватового, Кремінної, Рубіжного, Щастя отримали незвичний наказ для цього плацдарму. Наказ про те, що в разі відступу вони повинні залишати після себе "випалену" землю - знищувати фактично усі об'єкти інфраструктури. Очисні споруди, підстанції, гідростанції, греблі - повністю руйнувати усю цивільну інфраструктуру, яку будуть залишати під час відступу", - сказав він.

Коваленко додав, що виникає питання, чому саме на Луганщині окупанти перші отримали цей наказ.

"Я не знаю, які плани у Генштабу ЗСУ. Якщо є такий наказ, то російське командування реалістично розглядає вірогідність відступу від тих чи інших локацій. Ми ж розуміємо, у зв'язку з якими подіями це може відбутися", - підсумував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну-ну, потім доведеться за все заплатити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні