У Польщі чоловік біля костелу випадково вбив 3-річного онука

0
У Польщі чоловік біля костелу випадково вбив 3-річного онука
У Польщі сталась моторошна родинна трагедія: 45-річний дідусь удень весілля своїх дітей випадково вбив перед костелом свого 3-річного онука.

Про це пише ТСН.

Прокуратура Радома припинила розслідування справи про смертельний наїзд на трирічного хлопчика перед церквою в Трабліце в гміні Коваля. За кермом автомобіля був дідусь хлопчика, а трагедія сталася якраз напередодні весілля його батьків. На думку слідчих, чоловік не мав жодних шансів помітити дитину.

Слідство у справі тривало кілька місяців. Як розповіла Агнєшка Борковська, речниця Воєводської прокуратури в Радомі, за цей час, серед іншого, були опитані свідки, підготовлений експертний висновок про дорожній рух і проведений судовий експеримент з реконструкції всього інциденту.

"Отримані результати показали, що в момент наїзду хлопчик перебував на дуже невеликій відстані від транспортного засобу, близько 80 сантиметрів від правого кута. З огляду на габарити автомобіля і зріст дитини, було зроблено припущення, що дитина була абсолютно невидимою для водія. Крім того, датчики системи допомоги при паркуванні також не змогли зафіксувати перешкоду, якою була дитина, тому не може бути й мови про порушення водієм правил безпеки дорожнього руху", - вважає прокурорка Борковська.

Звідси випливає рішення радомських слідчих про закриття всієї справи.

"Водій не мав жодної можливості помітити дитину або навіть запідозрити, що вона може перебувати поблизу транспортного засобу. Незадовго до інциденту дідусь бачив хлопчика на сходах костелу, тому він не міг припустити, що той перебуває біля автомобіля", - додає речниця Радомської воєводської прокуратури.

Трагедія сталася 8 жовтня минулого року на автостоянці біля костелу Матері Божої Ченстоховської Пелагув-Трабліце в гміні Коваля Радомського повіту. Це сталося перед весіллям батьків 3-річного Стаса. Хлопчика збив його 45-річний дідусь, який здавав заднім ходом.

Хлопчика доставили до спеціалізованої лікарні в Радомі. Однак його травми виявилися настільки серйозними, що врятувати його життя не вдалося. Під час аварії 45-річний водій був тверезим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні