На заході України вирує негода: рівень води в річках піднявся, дороги розмиті. ФОТО

0
На заході України вирує негода: рівень води в річках піднявся, дороги розмиті. ФОТО
Сильні дощі призвели до різкого підняття рівня води в гірських річках та місцевих потічках та підтоплення доріг у низці сіл Івано-Франківської області.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Івано-Франківській області.

Як повідомляє МВС, наразі ускладнено сполучення з чотирма селами Верховинського району.

"Сильні дощі призвели до підтоплення доріг у селах Зелене, Топільче та Явірник. Потоки води також підмили ділянку дороги місцевого значення С 090202 через що, ускладнений проїзд до с. Пробійнівка. Рятувальники ДСНС ліквідовують наслідки. Наразі вдалося розчистити проїжджу частину автодороги С 090206 у селах Зелене та Топільче, де рух транспорту відновлено. Техніка працює в урочищі Шибене села Явірник", - йдеться в повідомленні.

Упродовж останніх днів Івано-Франківщину накрили рясні дощі. Внаслідок понаднормової кількості опадів розмило дорогу місцевого значення Ільці-Буркут, сполучення з селами Зелене та Явірник було втрачено.

На ранок 17 червня вода самостійно зійшла, але дорогу було вкрито деревиною, грунтом та камінням, частину автошляху підмито.

На тлі погіршення погодних умов на території району зупинили проведення спортивних сплавів (рафтингу). Також голова ОВА Світлана Онищук доручила керівництву районної військової адміністрації і територіальної громади забезпечити безпеку людей, які проживають у зоні виникнення надзвичайної ситуації.

На 18 червня на Івано-Франківщині місцевий гідрометцентр прогнозує хмарну погоду, дощ та місцями - грозу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні