З ними будь-які стосунки приречені на невдачу: астрологи назвали три знаки Зодіаку

0
З ними будь-які стосунки приречені на невдачу: астрологи назвали три знаки Зодіаку
Коли зустрічаєш кохання всього життя і справа доходить до серйозних стосунків, у всіх знаків Зодіаку трапляються проблеми, проте деякі з них особливо унікальні, оскільки майже завжди зазнають невдачі з протилежною статтю.

Про це пише Апостроф.

Близнюки відомі своєю двоїстою натурою, що робить їх дуже складними для романтичних стосунків. Вони схильні до перепадів настрою, що турбує їхніх партнерів. Це знак любить свободу та пригоди, тому часто шукає нових гострих відчуттів. Їхні стосунки зазнають невдачі через те, що вони не готові дати те, що необхідно для справжніх відносин, які увінчаються успіхом.

Стрільці люблять подорожувати та досліджувати, шукають нові враження. І їхня незалежність не відповідає потребам серйозних любовних стосунків. Цей знак може бути дуже нестримним, що призводить до конфліктів і не готовий йти на компроміс. А це, напевно, стане проблемою, коли справа дійде до вирішення спорів, неминучих у будь-яких стосунках.

Водолії цінують ментальний зв'язок більше, ніж емоційний. Вони можуть відчути себе зайвими у відносинах, що може спричинити проблеми. Крім того, вони цінують свою свободу і можуть почуватися обмеженими у стосунках. Вони усуваються від партнера, коли ситуація стає надто напруженою, а це охолодження може призвести до розриву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні