У лісосмузі двоє правоохоронців зґвалтували неповнолітню

2
У лісосмузі двоє правоохоронців зґвалтували неповнолітню
Працівники ДБР повідомили про підозру слухачу сумської «Академія поліції», який схилив до статевих стосунків неповнолітню у Сумах 14 червня.

Про це повідомляє Теруправління ДБР у Полтаві.

Причетність ще одного правоохоронця наразі з'ясовують.

15-річна дівчина познайомилася з підозрюваним у соціальній мережі та вирішила з ним зустрітись. На зустріч у середмісті Сум чоловік привів друга. Втрьох вони вирішили прогулятися в одній з лісосмуг, де згодом і сталося, імовірно, зґвалтування.

До поліції Сум звернувся батько потерпілої.

Як встановили працівники Бюро, чоловіки є співробітниками правоохоронного органу з Полтави. Вони пройшли конкурс на заміщення вакантних посад в Полтавській області й 24 квітня 2023 року були направлені для проходження початкової підготовки. Наразі слухачів уже відрахували з навчального закладу і звільнили з поліції.

Підозрюваного затримали. Причетність іншого чоловіка встановлюють. Якщо вину правоохоронців доведуть, їм загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каструвати як кабанів і віддати в тюрму на виховання
Відповісти
За компрометацію всіх працівників поліції, цих "поліцаїв" потрібно без сумнівів совісті карати привселюдно і по всій суворості законів в період війни!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні