Росіяни змінюють тактику на полі бою, - NYT

0
Росіяни змінюють тактику на полі бою, - NYT
Російські окупаційні війська, навчаючись на помилках, почали змінювати тактику ведення бою. Ворог більше не пересувається великими колонами в місця, де вони можуть бути швидко пошкоджені або знищені.

Як пише The New York Times, передає Уніан.

Російські війська стали частіше застосовувати безпілотники і проводити розвідувальні атаки. Іноді вони просто кричать, щоб знайти українські окопи перед тим, як піти в штурм.

"Починаючи свій довгоочікуваний контрнаступ, Україна добре озброєна, підкріплена поліпшеними комунікаційними технологіями, американською та європейською зброєю. Але російські війська покращили свою оборону, артилерійську координацію та повітряну підтримку, налагодивши тактику, яка може сильно відрізнятися від перших днів війни. Ці поліпшення, кажуть Західні чиновники, швидше за все, зроблять Росію більш жорстким противником, особливо коли вона перебуває в обороні", – йдеться в матеріалі.

Командир українського підрозділу БПЛА з позивним "Граф" зазначив, що ворог намагається "знайти тилові командні пункти рот, бригад і знищити їх з великої відстані, щоб максимально порушити зв'язок між підрозділами".

При цьому американські чиновники стверджують, що, хоча Росія і адаптувала свою тактику, її війська в цілому не стають більш вигадливими.

"Найдосвідченіші російські солдати загинули на початку війни. Ті, хто воює сьогодні, включаючи менш навчені нещодавно мобілізовані сили, намагаються проводити наступальні операції та координувати рух великих військових частин. А російські танки, зазнавши значних втрат протягом 2022 року, в даний час часто стримуються від лінії фронту для використання в якості свого роду артилерії", – зазначає видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні