Слідчі ДБР влаштували обшуки у волинській податковій та на митному посту «Луцьк»

1
Слідчі ДБР влаштували обшуки у волинській податковій та на митному посту «Луцьк»
16 червня Державне бюро розслідувань нагрянуло з обшуками у волинську податкову та на митний пост «Луцьк».

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», передає ІА «Волинські новини».

Обшуки в обласній податковій службі пов’язані з кримінальним провадженням щодо зловживання владою та службовим становищем. У пресслужбі податкової подробиці не розголошують.

«Це розслідування проводить центральний апарат. Лише Київ може сказати, що саме відбувається… Щодо прізвищ, то ніхто нічого не скаже. Це таємниця слідства», – сказала речниця Територіального управління ДБР у Львові Тетяна Муравель.

Цього ж дня обшуки проводили й на митному посту «Луцьк», що в Струмівці. Тут вилучали документи, які стосуються вищезгаданої справи. Факт обшуку на митному посту підтвердили у пресслужбі Волинської митниці.

«На митному посту «Луцьк» відбувалися слідчі дії, які ухвалені Печерським районним судом у Києві за позовом центрального апарату ДБР, із залученням працівників їх територіальних органів. Ця справа, в ході якої відбувалися слідчі дії, стосується кримінальної справи, яка порушена восени 2022 року. Самі процесуальні дії відбувалися досить спокійно. Вони представили документи, на підставі яких проводять свої дії. Митниця співпрацювала зі слідством і видала всі документи, які вони просили», – прокоментувала речниця Волинської митниці Валентина Черниш.

Сам митний пост «Луцьк», як зазначили у пресслужбі Волинської митниці, не є фігурантом справи. У криміналі фігурує підприємець, який оформляв певні товари на митному посту «Луцьк». Тому слідчих цікавили документи, які стосувалися підприємця та його дій на митниці.

Основу кримінального провадження, у межах якого 16 червня проводили обшуки, складає розслідування ухилення від сплати податків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Частіше б ДБР робили такі речі. Може б порядку булоб трохи більше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні