У Луцьку жінка за кермом авто переїхала собаку: згодом тварина померла. ВІДЕО

2
У Луцьку жінка за кермом авто переїхала собаку: згодом тварина померла. ВІДЕО
У Луцьку жінка на кросовері Nissan переїхала собаку, яка лежала на дорозі поруч з місцями для паркування біля ЖК «Яровиця».

Відео з камери відеоспостереження опублікувала у фейсбуці Аліна Бондарук, пише Конкурент.

Інцидент трапився у четвер, 15 червня, біля ЖК «Яровиця» у Луцьку. Автомобіль Nissan, який виїжджав з паркомісця, переїхав собаку, що лежав на дорозі. Тварина, ймовірно, загинула.

«Хто володіє інформацією про жінку за кермом, просимо надати. Номер машини хоча б, бо зовсім нічого не видно», – написала лучанка.

Покаліченого собаку, якого переїхала водійка «ніссана» біля ЖК «Яровиця» у Луцьку, помітила небайдужа жінка і викликала патрульних. Заявниця не лишила собаку та викликала на місце комунальні служби, що займаються безпритульними тваринами. Однак, невдовзі тварина померла.

Про це телеканалу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волинської області.

«Жінці вдалося отримати відео з камер відеонагляду, на яких було видно, як на цього песика здійснив наїзд автомобіль марки «ніссан». Оглянувши стоянку, патрульні виявили це авто та його кермувальницю. Водійка розповіла, що не помітила, як наїхала на тварину, саме тому не зупинилася. На громадянку інспектори склали протоколи за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ), а також ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП)», – повідомила речниця управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Коваленко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пес лежав серед дороги, як в себе вдома, бо його там прикормили, тому відповідальність за нього несуть ті, що прикормили цю собаку!!! Люди, що годують бездомних собак на вулиці: або забирайте їх додому собі, або пристраюйте десь тих тварин, щоб вони не валялись на проїзджій частині!
Відповісти
Ти дурне, чи прикидаєшся? Може, відповідальні ті, хто викинув на вулицю собачку..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні