У Запорізькій області загинув військовий з Волині. ФОТО

0
У Запорізькій області загинув військовий з Волині. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув Герой з Іваничівської громади Володимирського району Денис Єлюбаєв. Герой загинув 8 червня.

Про це повідомили в Іваничівській громаді.

Денис Єлюбаєв був жителем селища Іваничі. Загинув під час виконання бойового завдання в результаті артилерійського обстрілу у війні з російським окупантом у Запорізькій області.

«Іваничівська селищна рада, виконавчий комітет, селищний голова Лідія Томашевська, уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття рідним, усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя – Дениса Єлюбаєва – та розділяють їх горе. Світла пам’ять Герою! У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам’яттю загиблого Героя України», - повідомили у громаді.

Детальна інформація щодо перевезення та поховання Героя Дениса Єлюбаєва буде надана додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні