Патрульні за кермом службового авто збили дітей на електросамокаті

0
Патрульні за кермом службового авто збили дітей на електросамокаті
У Києві в Солом'янському районі трапилася аварія за участю поліцейської автівки та двох підлітків на електросамокаті. Патрульні на машині врізалися в неповнолітніх під час виїзду з двору.

Про це повідомили у патрульній поліції Києва.

ДТП у Солом'янському районі столиці трапилася близько 20:30 15 червня. Автівка патрульної поліції врізалася у 14-річного та 11-річного підлітків, які разом їхали на одному електросамокаті.

У Солом'янському районі Києва 15 червня патрульні на машині збили двох підлітків, які їхали вдвох на одному електросамокаті. Вочевидь, поліцейські виїздили з двору, і саме у цей момент відбулося зіткнення.

"Керманичі електросамоката шпиталізовані до лікарні ОХМАТДИТ з саднами та забоями. Загрози їхньому життю та здоровʼю немає", – повідомили у поліції.

Патрульні відразу ж прибули на місце аварії, і зараз там працюють слідчі. Поліція вже розпочала службове розслідування, яке проводить моніторингова служба. Обставини та деталі аварії встановлює слідчо-оперативна група.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні