Польських прикордонників обстріляли з території Білорусі

0
Польських прикордонників обстріляли з території Білорусі
Декілька днів тому польських прикордонників вперше обстріляли з території Білорусі. Влучили в автомобіль, пошкодивши бокове дзеркало та вікно.

Про це пише 24 канал.

Польська Держприкордонслужба підтвердила інцидент. Повідомляють, що в обстріляній автівці було двоє прикордонників. На щастя, вони не постраждали.

Наразі точно невідомо, з якої зброї скоїли постріл. У Держприкордонслужбі шоковані інцидентом.

Не знаю, чи стріляли з якоїсь пневматичної зброї, але в будь-якому випадку він пройшов через бічне вікно транспортного засобу, вилетів з іншого боку і пройшов через інше вікно. Наголошую, що в транспортному засобі перебували двоє офіцерів, що також загрожувало їхньому життю та здоров'ю, – мовиться у повідомленні.

Ситуація на кордоні Польщі та Білорусі залишається неспокійною. У Держприкордонслужбі наголосили, що мігранти часто закидають прикордонників камінням та гілками.

На кордоні вже завершили будівництво електронного бар'єра
Щоб убезпечити себе від нелегальних мігрантів, Польща завершила будівництво електронного бар'єра на кордоні з Білоруссю. Мовиться про 3 тисячі камер. Зокрема, серед них є й тепловізійні.


Окрім того, там встановили 5,5-метровий паркан зі сталевих прольотів, оснащених колючим дротом.

Повʼязані теми:

https://24tv.ua/polskih-prikordonnikiv-chervni-2023-obstrilyali-bilorusi-vse_n2335403
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні