У парку п'яна жінка напала на бригаду лікарів. ФОТО

0
У парку п'яна жінка напала на бригаду лікарів. ФОТО
У Дніпрі в одному із центральних парків п'яна жінка напала на бригаду "швидкої допомоги", яка приїхала до неї на виклик.

Про це повідомляє "Дніпро Оперативний" із посиланням на медика Олену Ткаліч.

Перехожі викликали "швидку" до жінки, яка відпочивала на траві в одному із центральних парків міста. Після прибуття з'ясувалося, що жінка в стані алкогольного сп'яніння йшла з двома "друзями", а коли знепритомніла або заснула на траві, двоє її друзів просто пішли, залишивши її відпочивати. Але ж небайдужі перехожі замість того, щоб запитати у жінки про те, чи потрібна їй медична допомога, просто викликали бригаду екстренки.

Коли медики намагалися надати "постраждалій" допомогу, привести її до тями, вона просто кинулася на бригаду, одну почала душити фонендоскопом, що висів на шиї, а потім роздерла шию іншою, штовхнула ногою сумку з дорогим обладнанням.

"Хочу зазначити, що компанія свідків просто стояла осторонь і дивилася на це неподобство. Зазначу окремо, що бригада з двох досвідчених фельдшерів у витрачений на п'яницю час могла б надати кваліфіковану допомогу пацієнтові в дійсно критичному стані", - написала медик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні