Знаки Зодіаку, яким можна довіряти

0
Знаки Зодіаку, яким можна довіряти
У спілкуванні з чотирма знаками зодіаку завжди можна бути впевненими в їхній чесності та щирості, оскільки їм не властиво брехати.

Астролог Влад Росс склав власний рейтинг найчесніших знаків Зодіаку, пише Главред.

Перше місце, на думку астролога, цілком заслужено належить Стрільцю.

"Стрілець – це завжди відкрита і пряма людина. Це найчесніший з усіх знаків зодіаку. Він просто не вміє обманювати", – запевнив Влад Росс.

Друге місце в рейтингу найчесніших знаків, за словами астролога, займає Діва.

"Діва завжди діє за правилами, вона аж надто правильна, в її житті все розкладено по поличках, а будь-які домовленості чітко виконуються. Діві просто необхідно, щоб усе було чесно, чітко і точно", – зазначив Влад Росс.

Третій знак, що потрапив до рейтинга найбільш чесних, – це Терези.

"Терези – як правило, дуже порядні люди, і ця порядність не дозволяє їм говорити неправду. Це добре проявляється в країнах-Терезах, наприклад, в Австрії, Данії, Великобританії: більшість людей там чесні і правильні, в супермаркетах не обманюють, ніде не грабують", – пояснив астролог.

Четверте місце в рейтингу найчесніших знаків зодіаку посідає Лев, вважає Влад Росс, тому, маючи справу з представниками цього знака, обману потрібно остерігатися в останню чергу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні