Дорофеєва і Кацурін одружуються?

0
Дорофеєва і Кацурін одружуються?
Українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор і музикант Міша Кацурін, схоже, вирішили перевести свої стосунки на новий рівень та одружитися.

Про це пише ТСН.

Принаймні, такі чутки озвучив эксредактор Elle и Harper's Bazaar, фешн-журналіст Роман Тимофєєв. У своєму Telegram-каналі "Жирним Шрифтом" він написав: "Чув чутки, що Надя Дорофєєва готується зіграти весілля з Кацуріним найближчими днями".

Подейкують, що весілля закохані навіть зіграють сьогодні, 15 червня. Правда це чи ні, самі Надя та Міша не коментують. Втім, пильні фани пари впевнені, що правда. Одні зазначили, що у цей період дуже багато друзів Дорофєєвої і Кацуріна приїхали до Києва. А днями до української столиці також приїхала й мама Дорофєєвої. До речі, нещодавно Надя показувала, як її мама реагує на творчість майбутнього зятя.

Після того, як ця інформація поширилася у Мережі, Надя вийшла на зв'язок з шанувальниками. Артистка у своєму Instagram розмістила кадр, де зображена на студії разом з коханим Кацуріним та засновником музичного лейблу ENKO Іваном Клименком.

Дорофєєва повідомила, що вони втрьох зібралися, аби попрацювати над новим хітом для неї, який побачить світ зовсім скоро:

"Пісню "вотсап", яку ви вже знаєте, "кохаю, але не зовсім" – яка от-от вийде і "зависали" – яка буде наступним релізом, - ми писали саме цим складом. На фото талановитий автор і продюсер Іван Клименко і мій Міша Кацурін, який якимось чином окрім підприємництва і блогерства має надзвичайний хист до написання пісень. Цим складом зібрались знов, щоб написати нове. Погнали!" – повідомила Надя.

Втім, шанувальники були спантеличені такою інформацією, адже були впевнені, що просто зараз Надя виходить заміж за Мішу. "Яке написання пісень? Взагалі-то у вас сьогодні весілля". На цей коментар Дорофєєва відповіла: "Хахаха, ну будемо знати". Таким чином артистка спростувала, що одружується з Кацуріним. Принаймні сьогодні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні