Доцента університету внутрішніх справ затримали п’яним за кермом. ФОТО

0
Доцента університету внутрішніх справ затримали п’яним за кермом. ФОТО
У вівторок, 13 червня, у Львові патрульні поліцейські зупинили п’яним за кермом доцента Львівського державного університету внутрішніх справ, ексчиновника Львівської ОДА Миколу Довбу.

Про це повідомила громадська організація Pitbull Lviv, представники якої протидіють нетверезим водіям, пише Високий Замок.

«Як стало нам відомо від очевидців події, львівські патрульні 13.06.2023 увечері на вул. Городоцькій оформили по ст. 130 КУпАП співробітника Львівського державного університету внутрішніх справ, доцента та кандидата економічних наук Довбу Миколу Олексійовича», — йдеться в повідомленні.

Відомо, що доцент перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду на алкоголь відмовився.

У патрульній поліції Львівщини розповіли, що близько 23.00 на вул. Городоцькій поблизу цирку патрульні склали низку адмінматеріалів, зокрема, протокол за керування в нетверезому стані на 69-річного водія Škoda Octavia. Більше подробиць інциденту та прізвище нетверезого водія поліцейські не розголошують.

Додамо, 69-річний Микола Довба є кандидатом економічних наук, доцентом, працює провідним фахівцем відділу планування, організаційно-аналітичної роботи та контролю Львівського державного університету внутрішніх справ.

У 2002−2006 роках він був депутатом Львівської облради, деякий час працював у податковій адміністрації. Очолював яворівську організацію СДПУ (о). За президентства Віктора Януковича Микола Довба працював головою Яворівської РДА, був депутатом Яворівської райради від Партії регіонів, згодом керівником департаменту агропромислового розвитку та департаменту економічного розвитку ЛОДА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні