У МВС розповіли, що ще можуть підірвати росіяни

0
У МВС розповіли, що ще можуть підірвати росіяни
Російські окупанти підірвали дамбу Каховської ГЕС після спроби українських спецпризначинців захопити об’єкт.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко під час обговорення, пише Уніан.

Підрив дамби росіянами ніяк не вплине на наступальні дії нашої армії.

"За наявною у мене інформацією, підрив дамби був після того, як була спроба з боку наших спеціальних підрозділів її захопити, однак росіяни натиснули червону кнопку і підірвали дамбу... не буде заважати підрив дамби Збройним силам України, тому що наступ не планувався через форсування Дніпра і жодним чином це на ступіні наступу не позначиться", - сказав він, додавши, що українським військовим підрозділам на Правобережжі внаслідок теракту жодної шкоди нанесено не було.

Крім цього, Геращенко зазначив, що підрив росіянами дамби може бути не останнім терактом з їхнього боку.

"Поки йде війна ми можемо очікувати на подібні звістки постійно. У нас є ще підприємства, які не зруйновані росіянами, тому треба розуміти, що під час війни не можна бути застрахованими не від чого… Не хочу вас лякати, але Путін ще не давав наказу бити по атомним електростанціям. Чи може він це зробити? Чи ми застраховані від цього? Відповідаю Не можемо ми від цього бути застраховані. Ми не можемо бути застраховані не від чого, поки йде війна", - сказав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні