У автобусі двоє пасажирів побили 14-річного хлопця та 17-річну дівчину. ВІДЕО

0
У автобусі двоє пасажирів побили 14-річного хлопця та 17-річну дівчину. ВІДЕО
У львівському автобусі чоловік накинувся на 14-річного хлопця за те, що він їхав у транспорті із рюкзаком на плечах. Дівчат, які заступилися за неповнолітнього, теж побили. Зробила це інша пасажирка.

У поліції Львівської області ZAXID.NET повідомили, що потерпілі звернулися до правоохоронців.

Інцидент трапився у п’ятницю, 9 червня, в автобусі №61. Відео бійки з’явилося у соцмережах.

Відео бійки в львівському автобусі №61, який курсує із Підбірців до Підрясного, на своїй Faсebook-сторінці опублікувала Вікторія Миськів. Жінка зазначила ZAXID.NET, що на місці події вона не перебувала, однак є родичкою потерпілих дівчат, тож допомагала у розголосі інциденту. Також відео інциденту поширювали й в інших соцмережах.

ZAXID.NET поспілкувався із очевидицею інциденту Аліною Койчевою, яка, власне, знімала відео. Вона розповіла, що того дня їхала в маршрутці зі своєю мамою, 17-річною двоюрідною сестрою та її мамою. Поруч стояв 14-річний Назар з міським рюкзаком на плечах і нікому не заважав. Однак, одна з пасажирок заявила, що їй заважає наплічник хлопця. Відтак чоловік, який стояв поруч, почав штовхати підлітка.

«Той чоловік навіть не знайомий з тою жінкою. На штовхання хлопець почав відповідати, що рюкзак не заважає. Далі чоловік його схопив за горло і почав душити. Я на це відреагувала, відразу встала, почала відривати його руки. Він просто взяв рукою за горло підлітка і тримав, довго», – розповіла Аліна Койчева.

Далі Аліна Койчева почала знімати події, які відбувалися в автобусі на телефон. На опублікованому відео видно, як чоловік міцної статури обхватив рукою шию 14-річного хлопця, в той час за кадром чути: «Чоловіче, вас посадять. Не чіпайте дитину. Ви неадекватний».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні